Rok 2011

- Fridrich Wilhelm Ziegler: "Milenec a sok v jedné osobě, aneb hrabě a rytíř Milislav". Režie: Irena Truhlářová, Scéna: Filip Dvorský, Hudba: Ilona Vávrová, Světla: Jaroslav Tesař. Text sleduje a představení řídí: Jarmila Nosková.
- Hans Sachs: "Za vším hledej ženu". Režie a hudba: Martin Kašpar. Hudbu aranžoval a nahrál: Tomáš Severa. Scéna, rekvizity, choreografie a kostýmy: kolektiv. Zvuk a technika: Marcel Svěrák. Představení řídí a napovídá: Kristýna Dušková.
- "Komedianti jedou" - pásmo komediálních scének, hudby, zpěvu a tance z tvorby Osvobozeného divadla. Do programu byly zařazeny ukázky z her Těžká Barbora, Slaměný klobouk, Balada z hadrů, Svět za mřížemi, Divotvorný hrnec, dále předscény a písně z her Pěst na oko, Robin zbojník, Osel a stín, Caesar (tanec), Nebe na zemi a z filmu Pudr a benzin. Sestavil: Josef Víšo. Režie: Josef Víšo. Hudbu upravil, zpěvy nacvičil a orchestr řídí: Jan Klíma. Tance: Hana Opravilová. Scéna: Zdeněk Culka a Viktor Čáp. Inspice a kostýmy: Marie Jiskrová. Technická spolupráce: Jaroslav Bezdíček a Jaroslav Tesař. Masky: Martina a Josef Pávkovi. Text sleduje a představení řídí: Marcela Vaňásková.